Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
   COAX bestuur
   Vacatures
   Statuten
   Huish. Reglement
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 

  Bestuur van COAX Nederland

Het bestuur
De Internet Gebruikers Vereniging COAX Nederland vormt het platform waarbinnen gebruikers van internet via de kabel samenwerken om effectiever onze consumenten-belangen te kunnen behartigen. Het bestuur van COAX Nederland wordt gevormd door kabel-internet gebruikers uit heel Nederland. De vereniging staat in geschreven in de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland onder nummer 09124353.

  Werkwijze
Wij zoeken regelmatig kontakt de mensen die uw internet-verbinding via de kabel verzorgen om aan te geven wat de wensen en de grieven van de gebruikers zijn. Belangrijk is dat we een grote groep gebruikers worden, en blijven, zodat men wel naar ons moet luisteren. Mocht overleg echter niet het gewenste effect sorteren kunnen andere vormen van actie voeren in overweging genomen gaan worden.


  Voorzitter: Hans Ronhaar (Nijmegen)
In de leeftijd van 57 jaar, getrouwd, drie kinderen, en wonend in Nijmegen. Werkzaam als voedingsadministrateur op de Sint Maartenskliniek, een categoraal specialisaties ziekenhuis te Nijmegen.

Heb de volgende bestuurlijke ervaringen: ik ben jaren bestuurslid geweest van TTV ATC-Nijmegen, de grootste tafeltennisvereniging in Nijmegen, waarvan 6 jaar als voorzitter. Daarnaast ben ik 9 jaar OR-lid geweest, waarvan 6 jaar als voorzitter.

Ik wil bereiken met COAX NL dat kabelproviders niet meer om COAX heen kunnen door zeer constructief, maar wel zeer kritisch, naar de werkwijze van de kabelproviders te kijken. Dat kunnen we o.a bereiken door COAX groot te laten groeien en zorgen dat we nieuwe leden krijgen, maar ook dat we leden behouden. Daarom is het ook goed dat de regionale COAX-verenigingen zich in 2001 hebben gefuseerd tot een grote landelijke vereniging, waardoor wij sterker en daadkrachter kunnen reageren naar de providers.

  Penningmeester & Regio Zuid: Theo Verhoeven (Eindhoven)
Mijn naam is Theo Verhoeven, geboren in 1941 te Eindhoven.
Na aanvankelijk werkzaam te zijn geweest als administrateur ben ik sedert 1979 werkzaam in de automatiseringsbranche. In de eerste jaren als verkoper van hardware bij diverse grote computerbedrijven en later in de software en als informatie-analist. Momenteel doe ik mijn best om als kleine PC-leverancier klanten te helpen met maatwerk-computers en hun terzijde te staan bij het bepalen van de te gebruiken software.

Door dit alles heen loopt als rode draad, de wil om gebruikers (consumenten) te helpen bij het oplossen van problemen.
Dit is dan ook de reden dat ik me beschikbaar heb gesteld voor COAX om zodoende de kabel internetgebruikers met raad en daad ter zijde te staan en daar waar nodig te helpen bij het oplossen van problemen.

  PR & webmaster: Peter de Jong (Nijmegen)
Hallo mede-internetgebruikers. Ik ben Peter de Jong, 36 jaar, en voornamelijk bezig met het up-to-date houden van de website van COAX. Ik doe dit omdat ik wil bereiken dat internet via de kabel een produkt wordt waar wij allen tevreden over kunnen zijn. Ik heb mijn eigen bedrijf en maak en verkoop hardware en software voor wetenschappelijk onderzoek. Zie http://www.kikosoft.nl
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid