Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Schrijf ons


Wanhoop niet, schrijf COAX!


Wilt u COAX iets vragen, of heeft u iets interessants te melden, schrijf ons dan. Als u last heeft van een storing, of u heeft een klacht, en het lukt u niet om deze opgelost te krijgen langs de normale kanalen, dan kunnen wij u wellicht helpen. Als COAX uw geval ernstig genoeg acht, proberen wij contact op te nemen met de leverancier.


Een correct e-mail adres is verplicht.

Om uw individuele klacht te kunnen aankaarten bij de leverancier hebben wij ook uw naam, volledig adres en telefoonnummer nodig.

COAX is een gebruikersvereniging voor de kabel, en biedt derhalve geen ondersteuning voor ADSL of telefonie en TV producten die op een andere manier worden geleverd.


Communiceren met andere kabelgebruikers is een van de taken waar de actieve COAX-leden veel tijd aan besteden. Wij ontvangen tientallen e-mails per dag. Verreweg de meeste mail beantwoorden wij binnen een paar dagen. Toch kan het voorkomen dat u langer op een antwoord moet wachten, vooral tijdens vakantie periodes. COAX wordt geheel gerund door vrijwilligers waardoor het beantwoorden van de forse stroom e-mail wel eens vertraging kan oplopen. Laat dit u er echter niet van weerhouden kontakt met ons op te nemen. Wij behandelen alle mail met de grootste aandacht.

 
  Voornaam:
 
  Achternaam:
 
  Adres:
 
  Postcode:          Woonplaats:
     
  E-mail:
 
  Telefoonnummer:
 
  Provider:
 
  Lid van COAX?:
 

  Onderwerp:
 
  Uw bericht:
 

  
Ik geef COAX, en mijn provider, toes­temming om mijn corres­pondentie, over dit onder­werp, onder­ling te delen, zodat COAX mij beter kan ver­tegen­woordigen.

    

  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid