Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reacties op nieuwsartikel


Ziggo biedt nieuwe klanten 50 procent korting op 2P- en 3P-pakketten

5 Mrt. '19 Ziggo is gestart met een nieuwe promotiecampagne waarbij nieuwe klanten drie- of vier maanden lang 50 procent korting krijgen op het maandbedrag voor dual-play en triple-play pakketten.
Binnen de promotie krijgen nieuwe klanten drie maanden 50 procent korting op het Start abonnement en vier maanden korting op het Complete- en Max-abonnement.
Het Start abonnement kost in de kortingsperiode EUR 24,75 in plaats van EUR 49,50 per maand. Het Complete abonnement kost in de kortingsperiode EUR 32,25 per maand in plaats van EUR 64,50 per maand en het Max abonnement kost tijdens de kortingsperiode EUR 42,25 per maand in plaats van EUR 84,50 per maand.
De 50 procent kortingsactie is in de plaats gekomen van de vorige kortingsactie waarbij alle Ziggo-abonnementen gedurende de kortingsperiode aangeboden werden voor EUR 39,95 per maand. Daarmee wordt nu vooral het Start- en Complete abonnement met een hoger kortingstarief in de markt gezet. Ziggo communiceert geen looptijd- of einddatum voor de huidige 50 procent korting-actie.
Bron: Telecompaper nieuws

 (1)Auteur: Hans Ronhaar


 
Hieronder staan de reacties van onze lezers op dit nieuwsartikel. U kunt ook reageren door op de onderstaande knop te drukken.


  jan uit daar met (5-3-2019 21:52:43)

Helaas gaan ze geen enkel internet only pakket aanbieden
Ook nu ze geen analoog meer hebben.

Dus virtueel de prijs hooghouden omdat je perse tv erbij moet nemen.

...Er zijn 1 reacties...  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid