Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reacties op nieuwsartikel


Ziggo verhoogt internetsnelheden voor consumenten +25% en bedrijven +20%

27 Mrt. '19 Ziggo gaat in april de internetsnelheden voor ruim 2,4 miljoen consumenten en 130.000 bedrijven fors verhogen.
Particuliere klanten met een Start, Complete of Max-pakket krijgen 25 procent meer downloadsnelheid tot 500 Megabit per seconde (Mbit/s). Bij zakelijke klanten met Complete of Max gaat deze met 20 procent omhoog tot maar liefst 600 Mbit/s. In totaal 2,5 miljoen klanten krijgen flinke hogere snelheden.
Stapsgewijs modems resetten
Het instellen van de hogere snelheid vindt stapsgewijs plaats in een periode van vier weken. In de tweede week van april start Ziggo met het op afstand resetten van modems, waarna abonnees automatisch de nieuwe snelheden hebben. Klanten kunnen vanaf half april ook zelf hun modem resetten en krijgen dan meteen de nieuwe snelheid. In een zeer beperkt aantal regio’s is het overigens mogelijk dat klanten de verhoogde internetsnelheden nog niet in alle gevallen ervaren. Dit houdt verband met de regionale omschakeling van analoge naar digitale tv om daarmee bandbreedte vrij te spelen voor internet. De snelheidsverhoging heeft geen impact op de huidige abonnementstarieven.
Bron: ZIggoVodafone persbericht

 (2)Auteur: Hans Ronhaar


 
Hieronder staan de reacties van onze lezers op dit nieuwsartikel. U kunt ook reageren door op de onderstaande knop te drukken.


  A.v.O uit Leiden met ziggo (30-3-2019 12:23:14)

De snelheidsverhoging heeft geen impact op de huidige abonnementstarieven.
Dat gebeurt pas over een half jaar.

  Henk Buwalda uit Heerhugowaard met Ziggo (1-5-2019 10:49:40)

Al de hele maand maand april ontvang ik ronkende mailtjes van Ziggo over de snelheidsverhoging . Per vandaag 1 mei heb ik mijn modem gereset : de oude snelheid geldt nog steeds ! Wat een manier van Ziggo om zo te communiceren met haar klanten. Ik heb een Alles in 1 basis pakket , Internet Z1 , Ubee modem 3.0 die 200 mbps aankan. Ziggo levert dus niet wat er meerdere malen beloofd wordt , een compensatie hiervoor , daar is helemaal geen sprake van , behalve de jaarlijkse prijsverhoging.

...Er zijn 2 reacties...  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid