Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reacties op nieuwsartikel


Internet 28% duurder in 4 jaar, maar wel sneller

9 April '19 De tarieven voor los internet zijn in vier jaar tijd met 28 procent gestegen. Jaar op jaar voeren providers forse prijsverhogingen door per juni of juli.
Daarentegen krijgt de consument wel meer waar voor zijn geld; de prijs per Mb is gehalveerd. Dit blijkt uit onderzoek van onafhankelijke internetvergelijker Breedbandwinkel.nl onder 60.000 Nederlandse huishoudens.
Prijsverhogingen
Jaarlijks voeren de grootste providers als KPN, XS4ALL en Ziggo rond juni of juli prijsverhogingen door. Dit jaar heeft KPN al bekend gemaakt de tarieven per 1 juni met 1,00 euro tot maximaal 3,50 euro per maand op te hogen afhankelijk van het abonnement. XS4ALL hoogt de prijzen van alle pakketten op met 2,50 euro per maand. Op jaarbasis is de consument hiermee tot 42,00 euro duurder uit. De woordvoerder van Ziggo laat weten dat er tegen de zomer een prijsverhoging aankomt, maar om welke tarieven het gaat is op dit moment nog niet bekend.
Bron en lees verder: Breedbandwinkel.nl nieuws

 (1)Auteur: Hans Ronhaar


 
Hieronder staan de reacties van onze lezers op dit nieuwsartikel. U kunt ook reageren door op de onderstaande knop te drukken.


  A.v.O uit Leiden met ziggo (14-4-2019 11:51:48)

Dit was al voorspeld door mij.

...Er zijn 1 reacties...  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid