Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reacties op nieuwsartikel


EU-hof: fusie Vodafone en Ziggo niet in strijd met de regels

23 Mei '19 De fusie tussen tussen Vodafone en Liberty Global Dutch, het moederbedrijf van Ziggo, is niet in strijd met de regels voor de interne markt.
Dat heeft het Europees Hof bepaald. De rechter ging niet mee in de klachten die telecomconcern KPN tegen het eerdere besluit van de Europese Commissie indiende.
Vodafone en Liberty Global bundelden eind 2016 hun Nederlandse activiteiten. Daaruit ontstond fusiebedrijf VodafoneZiggo, dat na KPN een tweede grote speler werd die in Nederland vaste Ún mobiele diensten aanbiedt met een eigen netwerk.
KPN is veroordeeld tot het betalen van de proceskosten. Het bedrijf kan nog in beroep gaan. Een woordvoerster laat weten dat KPN 'teleurgesteld' is en dat de uitspraak verder wordt bestudeerd.
Bron: rtlz.nl/beurs. nieuws

 (1)Auteur: Hans Ronhaar


 
Hieronder staan de reacties van onze lezers op dit nieuwsartikel. U kunt ook reageren door op de onderstaande knop te drukken.


  Orphanmountain uit Ede met Ziggo (24-5-2019 13:41:22)

Kpn moet niet zeuren ze hebben het overgrote deel van dsl en glasvezel in handen. Ook mobiel staan ze sterk met hun neven providers. Nu de kabel ook open gegooid wordt voor andere aanbieders hebben ze niks te klagen. Maar ja als je ooit de grootste was en je voelt nu de hete adem van Ziggo Vodafone in je nek dan doet dat pijn.

...Er zijn 1 reacties...  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid