Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reacties op nieuwsartikel


Extra Mediabox Next verkrijgbaar bij Ziggo

22 Juli '19 Ziggo-klanten die Mediabox Next gebruiken, kunnen vanaf vandaag bij het kabelbedrijf een Extra Mediabox Next huren.
In totaal mag men twee van deze bruikleendecoders aan een abonnement koppelen.
Ziggo-woordvoerder Hans den Heijer heeft de marktintroductie van de Extra Mediabox Next aan Totaal TV bevestigd. De Extra Mediabox Next heeft dezelfde mogelijkheden als de Mediabox Next en kan aan deze hoofdbox gekoppeld worden. Omdat Ziggo bij het nieuwe kijkplatform – waarvan Mediabox Next een belangrijk onderdeel is – gebruik maakt van opnemen in de cloud (cloudPVR) kunnen door de klant zelf opgenomen programma’s ook via de Extra Mediabox Next bekeken worden. Ook het video on demand-platform inclusief online diensten als Replay TV en Begin Gemist is op de extra bruikleendecoders beschikbaar.
Extra Mediabox Next
De Extra Mediabox Next kan bij Ziggo voor €5,- per maand per extra decoder gehuurd worden. Maximaal kunnen aan Mediabox Next twee Extra Mediabox Next-apparaten gekoppeld worden. De Extra Mediabox Next dient met een coaxkabel en UTP-kabel of draadloos via WiFi gebruikt te worden.
Klanten Ziggo positief
Het overgrote deel van de Ziggo-klanten dat Mediabox Next gebruikt, is uiterst positief over de Mediabox Next. Niet alleen opnemen in de cloud, 4K Ultra HD en direct gebruik van online streamingdiensten wordt door hen geprezen. Ook de snelle werking van de tv-decoder en de mogelijkheid om de decoder met de stem te bedienen, wordt als prettig ervaren. De stembediening is overigens ook bij de Extra Mediabox Next aanwezig.
Bron: TotaalTv nieuws en
Mediabox next extra

 (1)Auteur: Hans Ronhaar


 
Hieronder staan de reacties van onze lezers op dit nieuwsartikel. U kunt ook reageren door op de onderstaande knop te drukken.


  bon976 uit Didam met Ziggo (23-8-2019 09:35:35)

De mediabox next is echt een verademing. De oude mediabox was traag, gebruikte veel stroom, blokte en had vaak stilstaand beeld bij opgenomen programma´s of op Netflix. Dat is allemaal voorbij met de nieuwe mediabox next. Het eerste wat me opviel, is een beter beeld, omdat ik een 4K TV heb. Alles gaat sneller en ziet er veel beter uit. Al met al een 100% verbetering.

...Er zijn 1 reacties...  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid