Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reacties op nieuwsartikel


Duizenden Ziggo-klanten ontvingen door foutje maandenlang gratis tv

14 April '20 Ziggo heeft een paar duizend mensen vanwege een foutje in de administratie maandenlang gratis van het televisiepakket Kabel TV voorzien. Bij hen werd het maandbedrag van 18,70 euro niet in rekening gebracht.
De klanten hebben een brief ontvangen waarin staat dat het abonnement voor Kabel TV niet goed is gefactureerd, bevestigt woordvoerder Hans den Heijer van VodafoneZiggo aan NU.nl. Het is niet bekend om hoeveel klanten het precies gaat, maar het gaat in ieder geval om "een paar duizend" mensen.
"Er bleek een fout in onze administratie te zijn, waardoor we bij een groep klanten het maandelijkse bedrag van het televisieabonnement niet in rekening hebben gebracht", zegt Den Heijer. "De duur verschilt per klant, gemiddeld gaat het om een paar maanden."
Vanaf april wordt de fout hersteld en betalen de klanten hun abonnementsgeld weer. "Omdat het onze vergissing is, berekenen we niets met terugwerkende kracht", zegt de Ziggo-woordvoerder. Klanten hoeven verder niets te doen.
Bron: Nu.nl nieuws

 (1)Auteur: Hans Ronhaar


 
Hieronder staan de reacties van onze lezers op dit nieuwsartikel. U kunt ook reageren door op de onderstaande knop te drukken.


  Jake uit Zwolle met Kpn (17-5-2020 19:20:45)

Laat ziggo als landelijke kabel provider eerst masr eens stoppen met de shirt reclame bij Ajax dat scheelt al een hoop geld . Steun daar voor in de plaats alle clubs die eredivisie spelen

...Er zijn 1 reacties...  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid