Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reacties op nieuwsartikel


Vodafone start met 5G in Nederland

28 April '20 Eind juli landelijke 5G-dekking
Vodafone activeert vanavond 5G in ruim de helft van Nederland. Eind juli is dit beschikbaar in heel Nederland. Nieuwe en bestaande Vodafone-klanten met 5G in hun abonnement en een geschikt toestel met de laatste software, kunnen binnen een week gebruik maken van 5G in het dekkingsgebied. Daarbuiten valt het toestel vanzelf terug op 4G.
Vodafone maakt hierbij slim gebruik van de huidige frequenties en zijn bestaande antennepark. "Wij introduceren 5G via 'spectrumdelen' in ons GigaNet. Zo kunnen klanten in Nederland nu al de nieuwste mobiele generatie ervaren, want 5G is een evolutie die deuren opent naar nieuwe mogelijkheden," aldus CEO Jeroen Hoencamp van VodafoneZiggo.
Bron en lees verder: Vodafoneziggo nieuws

 (1)Auteur: Hans Ronhaar


 
Hieronder staan de reacties van onze lezers op dit nieuwsartikel. U kunt ook reageren door op de onderstaande knop te drukken.


  bon976 uit Didam met Ziggo (28-4-2020 11:59:20)

Waarschijnlijk weten ze nog niet dat 5G-netwerken een gevaar kunnen vormen voor de volksgezondheid.

https://www.eoswetenschap.eu/gezondheid/het-5g-netwerk-een-gevaar-voor-de-volksgezondheid?gclid=EAIaIQobChMI5piH2e2K6QIViON3Ch0ZEg8NEAAYASAAEgKbG_D_BwE

* REDACTIE: Dit artikel geeft slechts aan dat onbekend is of 5G voor meer straling zal zorgen dan 4G en dat er mensen zijn die zich ongerust maken. Van wetenschappelijk aantoonbare schade is geen sprake.

...Er zijn 1 reacties...  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid