Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reacties op nieuwsartikel


Ziggo: Prijswijziging per 1 juli 2020

11 Mei '20 Wanneer word ik geďnformeerd over de prijswijziging?
Binnenkort informeren we iedereen persoonlijk over de prijswijziging van 1 juli 2020. Tussen 11 en 31 mei ontvang je van ons een e-mail of brief wanneer er iets wijzigt in je abonnementskosten. Voor 1 juni weet je waar je aan toe bent. Via deze weg willen we alvast de meest gestelde vragen beantwoorden.
Waarom verhoogt Ziggo de prijzen?
Het leeuwendeel van de prijsverhoging bestaat uit de inflatiecorrectie. De gemiddelde prijsverhoging van Ziggo betreft 3,4%, waarvan 2,6% uit de inflatiecorrectie bestaat (inflatiecijfers 2019 vanuit het CPB). Ook investeren we voortdurend in ons netwerk omdat hier steeds hogere eisen aan worden gesteld. De huidige crisis toont aan hoe belangrijk het is dat we altijd op ons stabiele netwerk kunnen vertrouwen en hoe waardevol het is om dat te kunnen blijven doen.
* Het datagebruik blijft groeien: Er wordt meer dan ooit gebruik gemaakt van ons netwerk. Internet wordt volop gebruikt om video’s en games te up- en downloaden, content te bekijken zoals Netflix, YouTube, en Disney+, muziek te streamen, online te werken, te shoppen en elektronisch te bankieren.
*Net als in internet blijven we ook investeren in ons televisieaanbod. De flexibele manier van tv-kijken zoals de 360-graden-ervaring; verder kijken op TV of app zoals on demand en online, vraagt om een voortdurende verbetering en afstemming van onze producten en diensten. Zo verbeteren we continu onze mediaboxen en Ziggo GO-app met updates.
*Ook maken we op steeds meer apparatuur (smartphone, tablet, laptop) gebruik van het netwerk en doen we dit steeds meer tegelijkertijd.
*De vraag naar steeds veiliger internet blijft toenemen en op het gebied van veiligheid worden steeds hogere eisen gesteld; onder andere door alle risico's van cybercrime.
Krijgt iedereen dezelfde prijswijziging?
Nee, niet iedereen krijgt dezelfde prijswijziging. Dit is afhankelijk van het pakket waarop je je hebt geabonneerd.
De nieuwe tarieven
Wat is de gemiddelde prijsverhoging?
Ziggo verhoogt per 1 juli afhankelijk van het abonnement de prijzen met € 0,00 cent tot maximaal € 2,95. De gemiddelde verhoging is € 1,91 .
Bron: Community.ziggo.nlabonnementen

 (2)Auteur: Hans Ronhaar


 
Hieronder staan de reacties van onze lezers op dit nieuwsartikel. U kunt ook reageren door op de onderstaande knop te drukken.


  Erik uit Arnhem met Ziggo (12-5-2020 17:03:54)

Als Ziggo afscheid neemt van fox dan neem ik afscheid van ziggo, bovendien vind ik het abnormaal duur in vergelijking met kpn of t mobile.

  Melvin uit Amsterdam met Ziggo (13-5-2020 16:08:47)

Ziggo is gewoon duur jammer dat we geen alternatief hebben hier in Amsterdam nieuw-west.. ja KPN koper maar dat is weer maximaal 100/10 daar heb ik dus ook weinig aan.

...Er zijn 2 reacties...  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid