Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reacties op nieuwsartikel


FOX over Ziggo-onderhandelingen: ACM wil zelfde voorwaarden voor alle providers

12 Mei '20 VodafoneZiggo en FOX Sports zijn in onderhandeling over een nieuw contract. De huidige overeenkomst loopt tot 31 juli en de partijen zijn met elkaar in gesprek over de periode daarna.
De contractonderhandelingen tussen VodafoneZiggo en FOX Sports kent wat de laatste betreft het uitgangspunt dat alle providers op basis van dezelfde voorwaarden worden bediend. Dat verlangt ACM van de aanbieder, zo legt woordvoerder Maarten van Rooijen uit.
Vorige week bleek dat de onderhandelingen moeizaam verlopen. VodafoneZiggo CFO Ritchy Drost gaf aan dat zijn bedrijf een ‘redelijk bedrag’ wil betalen en alleen voor klanten die FOX willen. Van Rooijen daarover: “Vooralsnog lijkt er een verschil van inzicht te bestaan over de waarde die Ziggo het eredivisievoetbal toekent, hetgeen overigens een periodiek terugkerend verschijnsel lijkt te zijn zodra de einddatum van een distributieovereenkomst in zicht komt. Wij streven ernaar dat het eredivisievoetbal toegankelijk is voor zoveel mogelijk mensen. En zeker in deze tijd.”
Bron: Telecompaper nieuws
 (2)Auteur: Hans Ronhaar


 
Hieronder staan de reacties van onze lezers op dit nieuwsartikel. U kunt ook reageren door op de onderstaande knop te drukken.


  hans uit breda met ziggo (13-5-2020 01:43:40)

zou wat moois zijn zeg dat iedereen moet mee betalen aan z´n sportzender van fox ik hou niet van voetbal waarom zou ik dan mee moeten betalen stel je voor zeg dat ik aan ziggo vraag om de helft van me huur mee te gaan betalen
kom even.

afz.hans

  Karel van Utrecht uit Groningen met Ziggo (14-5-2020 15:53:32)

Ik denk als iedere Ziggo abonnee drie euro per maand meer zou willen betalen = 12 miljoen euro dat Ziggo wel gratis Foxsport eredivisie zou kunnen aanbieden . En een beetje hebberig van Ziggo dat ze voor Foxsport eredivisie € 17,95 vragen terwijl andere providers er net € 10 voor vragen .

...Er zijn 2 reacties...  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid