Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reacties op nieuwsartikel


EK voetbal in 4K-beeldkwaliteit te zien bij Ziggo

21 Mei '21 Ziggo breidt tijdelijk zijn 4K-aanbod uit met NPO1 in 4K.
Vanaf 11 juni 2021 zijn bij Ziggo alle EK-voetbalwedstrijden op de zender NPO1 in 4K-beeldkwaliteit te zien. Met deze hoogst haalbare beeldkwaliteit zien klanten van Ziggo vanaf de eerste aftrap tot het laatste fluitsignaal een haarscherpe wedstrijd. Ziggo werkt er hard aan om het aanbod van sporten die in 4K-beeldkwaliteit worden uitgezonden uit te breiden. Na Formule 1 is het EK voetbal het tweede grote sportevenement dat door Ziggo in 4K wordt uitgezonden.
Met 4K (Ultra HD) kijk je vier keer scherper dan met Full HD. Waar een Full HD-televisie een beeldresolutie heeft van 1920 x 1080 pixels, biedt een 4K-televisie met een resolutie van 3840 x 2160 pixels een nóg scherper beeld.
Beschikbaarheid.
Veel consumenten hebben een 4K-televisie (UHD-tv/ Ultra HD) en kijken graag films, series en sport in de beste kwaliteit. Om het EK met 4K-beeldkwaliteit te kunnen kijken, hebben klanten een 4K-televisie (UHD-tv) en de Mediabox Next nodig. EK wedstrijden in 4K-beeldkwaliteit zijn bij Ziggo te zien op NPO1.
Bron: Vodafonezoggo.nl nieuws

 (1)Auteur: Hans Ronhaar


 
Hieronder staan de reacties van onze lezers op dit nieuwsartikel. U kunt ook reageren door op de onderstaande knop te drukken.


  jan uit breda met ziggo (4-6-2021 09:19:31)

ik kijk al 4k met schotel met 4 k onvanger kijk duitse en engelse zenders in 4k daar kan ziggo een puntje aan zuigen puntje aan zuigen

...Er zijn 1 reacties...  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid