Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reacties op nieuwsartikel


Ziggo-klanten krijgen deze zomer een nog betere tv-ervaring

1 Juli '21 Vanaf deze zomer biedt Ziggo een nog betere tv-ervaring aan klanten met interactieve televisie. Meer dan 1 miljoen klanten kregen een upgrade en de mogelijkheid tot uitbreiding met voice control voor meer gebruiksgemak tijdens hun favoriete kijkmomenten. Het aanbod van sport evenementen in 4K breidt uit en komt beschikbaar in meer televisie-abonnementen. Ook kunnen nog meer klanten hun favoriete programma’s terugkijken.
De Mediabox XL heeft een upgrade gekregen die zeker 1 miljoen klanten een betere televisie-ervaring biedt. Om klanten te helpen met snellere navigatie en makkelijker zoeken, kunnen klanten na deze upgrade gratis een voice control afstandsbediening ophalen in een Vodafone of Ziggo winkel. Ook krijgen ze meer opslagruimte voor het opnemen van programma’s. Klanten kunnen deze nu via de Ziggo GO app overal in de EU bekijken op hun mobiele telefoon.
Daarnaast zal Ziggo vanaf 1 juli een aantal abonnementen uitbreiden met extra functionaliteiten. Zo kunnen alle klanten met een Mediabox XL en TV Start-abonnement hun favoriete tv programma's tot twee dagen terugkijken.
De Mediabox Next is vanaf 1 juli beschikbaar voor nieuwe klanten met een Complete-abonnement. Zij krijgen dan ook de mogelijkheid om een aantal programma’s in 4K-beeldkwaliteit te kijken voor de beste ervaring.
Ook breidt Ziggo het aantal sportevenementen dat in 4K-beeldkwaliteit aangeboden wordt uit met het beste van de Olympische Spelen Tokyo 2020 op Eurosport 4K en de enkelfinales van Wimbledon. Met deze haarscherpe beeldkwaliteit lijkt het voor sportliefhebbers net alsof zij zelf op de tribune zitten.
Bron: Vodafoneziggo nieuws

 (1)Auteur: Hans Ronhaar


 
Hieronder staan de reacties van onze lezers op dit nieuwsartikel. U kunt ook reageren door op de onderstaande knop te drukken.


  jan uit breda met nb (6-7-2021 07:55:23)

hoe kan het zijn dat er geen zenders 4 k uitzenden je moet zegen 4 k in iptv

...Er zijn 1 reacties...  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid