Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Met Apple op WifiSpots? Vernieuw de verbinding

15 April '16 Alle klanten van Ziggo hebben vandaag een e-mail ontvangen over het gebruik van Wifi Spots met een Apple toestel.
Heeft u een iPhone, iPad of MacBook? Dan kan het zijn dat u na 14 april geen verbinding meer heeft met WifiSpots. WifiSpots maakt namelijk gebruik van een nieuw ‘certificaat’. Dat is een configuratieprofiel waarmee u veilig internet via WifiSpots. Dat klinkt wat technisch, maar instellen is heel makkelijk.
Geen verbinding na 14 april?
Download dan het certificaat op het toestel waarmee u WifiSpots gebruikt. Bekijk voor hulp ons handige stappenplan WifiSpots opnieuw instellen.
Zo bent u weer automatisch online, overal in Nederland.
Bron:Ziggo Wifispots

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid