Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Caiw ziet omzet groeien naar bijna 100 miljoen euro in 2015

15 Juni '16 Caiw heeft in 2015 een omzet van bijna 100 miljoen euro behaald, een groei van 12,6 procent vergeleken met 2014, blijkt uit het jaarverslag dat recentelijk is gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.
De omzetgroei komt door steeds meer klanten voor triple play via glasvezel en een groeiende klantenbestand vanwege de overname van voormalig Ziggo klanten op het netwerk van Cogas in Twente in het begin van 2015. Door gestegen marketing en infrastructuurkosten en eenmalige kosten omde Ziggo over te zetten is de EBITDA gedaald met 30 procent naar 1,4 miljoen euro in 2015. Hierdoor groeide Caiw’s netto verlies met 30,6 procent van 7,6 miljoen euro in 2014 naar 9,9 miljoen euro in 2015. Door de overname van de voormalig Ziggo klanten en groei van triple play klanten via glasvezel groeiden de RGUs met 19,9 procent naar 464 duizend op 31 december 2015.
Bron: Telecompaper nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid