Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Delta gaat verder als Delta

6 Dec. '16 Op 6 december zijn de handtekeningen gezet onder de verkoop van de Retail-organisatie van DELTA N.V.
Dit bedrijfsonderdeel levert elektriciteit, gas, tv en digitale diensten (ZeelandNet) aan consumenten en klein zakelijke klanten. De koper is EQT, een solide infrastructuurfonds met langetermijn horizon.
De koper zal, onder voorwaarde van goedkeuring door de aandeelhouders van DELTA N.V en het advies van de DELTA N.V. centrale ondernemingsraad en de Autoriteit Consument & Markt, definitief de eigenaar worden van de Retail-organisatie van DELTA. EQT Infrastructure kiest ervoor om DELTA Retail verder te laten gaan onder de naam DELTA, je vertrouwde Zeeuwse leverancier van energie en digitale diensten. verandert.
Wat betekent dit voor jou als klant?
We zijn uiteraard erg blij dat EQT Infrastructure samen met ons verder wil bouwen aan de toekomst van DELTA. Hierdoor kunnen we alle producten en diensten gewoon blijven leveren zoals je dat van ons gewend bent. De Retail-organisatie gaat zelfstandig verder en gaat dus niet op in een ander bedrijf. De contracten voor energie, tv en digitale diensten die je bij DELTA/ZeelandNet hebt afgesloten blijven dan ook ongewijzigd en wij zijn en blijven op dezelfde manier bereikbaar.
Bron: Persbericht Delta

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid