Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


VodafoneZiggo komt in maart met geconvergeerd aanbod

14 Feb. '17 De fusiecombinatie VodafoneZiggo komt in maart met een nieuw, geconvergeerd aanbod.
Dat blijkt uit uit een toelichting op de recente financiŽle resultaten van Vodafone Group. Daarin valt onder meer te lezen dat 20 procent van de Ziggo-klanten gebruik maakt van het Vodafone-netwerk. Cijfers afkomstig van het Telecompaper Consumer Panel ondersteunen die claim.
Volgens Vodafone zou de gecombineerde klantenbasis een goede uitgangspositie voor cross-selling zijn. De nieuwe onderneming liet begin januari overigens al weten op korte termijn met geconvergeerde (vast en mobiel) proposities te komen, zonder details te geven. Ziggo Mobiel bood haar diensten al aan via het Vodafone netwerk op basis van een wholesale-overeenkomst.
Vodafone laat in een reactie aan Telecompaper weten geen uitspraken te doen over toekomstige producten en diensten.
Bron: Telcompaper nieuws


De fusieonderneming combineert een landelijk HFC-netwerk, met 7,1 miljoen homes passed, met een landelijk mobiel netwerk. Het aantal verkochte diensten, per 30 september 2016 is 14,8 miljoen, bestaande uit 4,0 miljoen video, 3,1 miljoen breedband, 2,5 miljoen vaste telefonie en 5,2 miljoen mobiel. De merken Vodafone en Ziggo blijven bestaan.


Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid