Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Omzet Ziggo Sport omzet steeg met 22 procent in 2017

27 Dec. '18 Ziggo Sport heeft in 2017 een omzet behaald van EUR 71,3 miljoen, 21,8 procent meer dan in 2016, blijkt het jaarverslag van Liberty Global Content Netherlands (LGC NL) dat onlangs bij de Kamer van Koophandel is gedeponeerd.
De meeste omzet komt uit een distributie overeenkomst tussen Liberty Global Content NL en VodafoneZiggo voor het Ziggo Sport kanaal dat gratis beschikbaar is voor alle Ziggo digitale televisieklanten. Hiervoor werd in 2017 EUR 36,2 miljoen ontvangen, 13,1 procent meer dan in 2016. Dit komt overeen met EUR 2,69 per kwartaal per Ziggo digitale televisieklant. Het Ziggo Sport Totaal pakket is goed voor een omzet van EUR 24,3 miljoen in 2017, 13,6 procent meer dan in 2016. De groei komt uit niet-Ziggo klanten die het premium pakket afnemen. De omzet daarvan groeide met meer dan 39 procent naar EUR 14,2 miljoen. Tegelijkertijd daalde de omzet van Ziggo Sport Totaal onder Ziggo klanten met 9,7 procent naar EUR 10,1 miljoen, vanwege het feit dat die klanten al gratis naar het Ziggo Sport kanaal kunnen kijken.
Bron en lees verder: Telecompaper nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid