Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Ziggo waarschuwt voor illegale handel in mediabox en horizon boxen

9 Jan. '19 Net als met verouderde Digitenne-apparatuur en KPN IPTV boxen steekt ook de handel van Ziggo-mediaboxen via met name Marktplaats weer de kop op. Ziggo heeft hierop direct ingegrepen.
Ziggo heeft naar aanleiding van meldingen van de redactie van Totaal TV over het illegaal aanbieden van Ziggo Horizon en Ziggo Mediaboxen een eigen advertentie als waarschuwing op Marktplaats.nl geplaatst. De handel in de Ziggo horizon box of mediabox xl 7400 of 7401 is illegaal en bovendien zinloos ťn gelijk aan oplichting omdat deze nooit zomaar beeld zal gaan geven. De koper of verkoper kan bovendien ook nog worden geconfronteerd met een fikse rekening van Ziggo. De genoemde tv-decoders dienen na beŽindiging van een abonnement of bij het overstappen op een andere decoder te allen tijde te worden geretourneerd aan Ziggo. Dit geldt nadrukkelijk ook voor defecte boxen.
Bron: TotaalTV nieuws


[B]Waarschuwing Ziggo voor hoge rekening
Ziggo heeft op Marktplaats de volgende tekst bij de advertentie gezet: 'Koop of verkoop de ziggo horizon box of mediabox xl 7400 of 7401 nooit op marktplaats of op andere websites. De horizon box of mediabox xl zal nooit door ziggo worden geactiveerd. En is dus niet te gebruiken door een koper. De mediabox is dus niet te gebruiken, omdat deze geactiveerd moet worden op serienummer, ingebouwd smartcardnummer en abonneenummer en werkt alleen met een door ziggo gekoppeld ip adres. De mediabox xl / horizon box zal nooit werken als je die niet via een ziggo abonnement hebt ontvangen. De horizon box of mediabox xl wordt uitsluitend in bruikleen gegeven een abonnement en blijft eigendom van ziggo. Diegene die een horizon box of mediabox xl verkoopt en niet retour zend aan ziggo krijgt na beŽindiging van het abonnement de rekening voor de horizon box of mediabox xl. Deze bedraagt Ä360,00. Een verkoper verkoopt bewust een artikel wat nooit zal werken. Dit valt onder de kop internetfraude en oplichting.'


Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid