Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Ziggo zet in op sport met complete sportbundel

28 Jan. '19 De strijd om sportzenders wordt verder opgevoerd nu Ziggo komt met een speciale bundel voor de sportfanaat.
Per vandaag worden Ziggo Sport Totaal en FOX Sports Eredivisie aangeboden in één bundel voor 19,95 euro per maand. Voorheen betaalden klanten voor deze F1- en voetbalcombi bij Ziggo bijna 13 euro per maand meer.
Compleet sportpakket
"Ziggo wil sportfans een sportpakket kunnen bieden van de beste binnen- en buitenlandse sport. Dit is te vinden in Ziggo Sport Totaal met o.a. de Formule 1, het beste Europese topvoetbal, NBA, Golf en meer. En uiteraard met FOX Sports Eredivisie waarmee je geniet van het beste Nederlandse voetbal." aldus Roos Chaudron, woordvoerder VodafoneZiggo.
FOX Sports Compleet vervalt bij Ziggo
FOX Sports Compleet, de complete bundel met FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International komt te vervallen bij Ziggo. Los zijn de pakketten nog wel te verkrijgen voor respectievelijk 17,95 en 12,95 euro per maand. Bestaande klanten met FOX Sports Compleet blijven het oude tarief van 24,95 euro per maand betalen.
Bron: Breedbandwinkel.nl nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid