Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Ziggo breidt Replay TV voor de Belgische zenders per 1 maart a.s. uit

8 Feb. '19 Het buitenhuis kijken van de VRT-zenders En, Canvas en Ketnet bij Ziggo met de online streamingdienst Ziggo GO is op dit moment nog niet mogelijk.
Het buitenhuis kijken van de VRT-zenders En, Canvas en Ketnet bij Ziggo met de online streamingdienst Ziggo GO is op dit moment nog niet mogelijk.
Ziggo gaat nog meer online mogelijkheden bij VRT-zenders op 1 maart aanbieden. Alle abonnees kunnen dan met Replay TV op de Ziggo (Horizon) Mediabox XL en de Ziggo GO-app vrijwel alle programmas van de zenders En, Canvas en Ketnet tot maximaal zeven dagen na lineaire uitzending direct via de tv-gids terugkijken. De zenders van VRT zijn bij Ziggo en alle andere aanbieders waaronder KPN en T-Mobile krachtens de Mediawet als must-carry zenders onderdeel van het basispakket, bij Ziggo DKTV-abonnement genaamd.
Bron: TotaalTv nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid