Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


VodafoneZiggo Q4: omzettrend verbeterd, groei postpaid 50.600

28 Feb. '19 VodafoneZiggo heeft de omzettrend in Q4 2018 verbeterd tot een afname van 0,4 procent.
Tegelijk steeg het bedrijfsresultaat met 6,5 procent, waardoor de marge met 42,0 procent bijna drie punten hoger was dan een jaar geleden. Het operationeel resultaat groeide met 139 procent. Het gebruikelijke klantenverlies op het Ziggo-netwerk was met 17.800 groter dan een jaar geleden en groter dan vorig kwartaal. Het Vodafone-netwerk haalde netto 50.600 postpaidklanten binnen, vrijwel hetzelfde als vorig kwartaal.
Het betreft voorlopige resultaten, waarin de uitsplitsing van de operationele kosten, de financiŽle baten en lasten, de belasting en de cash flow ontbreken. De definitieve cijfers verschijnen eind maart.
VodafoneZiggo realiseert met deze cijfers de doelstellingen voor 2018. Voor 2019 zijn de targets: een groei van het bedrijfsresultaat met 1 tot 3 procent (2018: +0,5%) en uitkeringen aan de aandeelhouders van EUR 400-600 miljoen (2018: EUR 701 miljoen).
Bron en lees verder: Telecompaper nieuws

Auteur: Hans Ronhaarr


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid