Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


SKP gaat analoge televisiepakket afbouwen

7 Mrt. '19 Stichting Kabeltelevisie Pijnacker (SKP) gaat per 1 april haar analoge televisiepakket afbouwen. Een aantal televisiezenders worden vanaf 1 april niet langer analoog doorgegeven.
Analoge televisie
SKP, actief in Pijnacker en Delfgauw, biedt momenteel nog 18 televisiezenders aan in haar analoge televisiepakket. Daar komt per 1 april verandering in want dan zijn de televisiezenders VRT Een, VRT Canvas, BBC One, BBC Two, ARD en ZDF alleen nog digitaal te bekijken. Vanaf dat moment worden alleen de televisiezenders NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL4, RTL5, SBS6, RTL7, Veronica/Disney, NET5, RTL8, TV West en TV Rijnmond analoog doorgegeven.
Capaciteit
De aanbieder gaat de capaciteit die vrij komt door het gedeeltelijk afschakelen van de analoge tv-zenders inzetten om meer digitale tv-zenders door te geven en hogere internetsnelheden aan te bieden.
Meer wijzigingen
Per 1 april aanstaande gaat de aanbieder dan ook een hogere down- en uploadsnelheid leveren bij haar Internetpakketten Brons, Kristal en Briljant. De aanbieder voert daarnaast ook een aantal prijsveranderingen door. Een compleet van de wijzigingen vindt je hier.
Bron: Mediamagzine.nl nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid