Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


VodafoneZiggo publiceert jaarverslag 2018

3 April '19 Waardevolle verbindingen, zo luidt de titel van het jaarverslag 2018 van VodafoneZiggo. Hierin laten we zien wat wij in 2018 hebben ondernomen om onze belofte aan de klant waar te maken, hoe we momenten van verbondenheid creŽerden tussen klanten, collega's en de samenleving.
De opbouw van dit jaarverslag is gebaseerd op ons bedrijfsdoel: plezier en vooruitgang met elke verbinding. We beginnen het jaarverslag met onze strategie en financiŽle resultaten en sluiten het jaarverslag af met de Ontwikkelingen binnen onze organisatie.
Lees het jaarverslag
Bron : VodafoneZiggo jaarverslag 2018

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid