Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Ziggo klanten afgelopen weekend getroffen door storing

8 April '19 Een groot deel van de klanten van Ziggo is zondag getroffen door een langdurige verstoring van internet toegang, telefonie en video on demand diensten.
Aanvankelijk kwamen de meeste meldingen uit de regio Limburg maar gaandeweg de dag bleken de problemen, in mindere mate, zich ook bij een deel van de Ziggo klanten buiten Limburg voor te doen.
Rond 13u00 meldde Ziggo op haar storingspagina dat de problemen grotendeels, voor ca. 80 procent van de getroffen klanten, verholpen waren. In sommige gevallen moesten klanten het modem en/of de decoder opnieuw opstarten om weer verbinding en toegang tot alle diensten te krijgen. Pas tegen het eind van de middag kon Ziggo melden dat de storing volledig opgelost was. Over de oorzaak van de storing heeft Ziggo nog niets bekendgemaakt.
Bron:Telecompaper nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid