Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Lekker zappen met de nieuwe DELTA TV App

2 Mei '19 Heb je interactieve tv van DELTA?
Grote kans dat je gebruikmaakt van de DELTA TV App. Of je nou in de woonkamer, slaapkamer of op de camping zit: met de app kun je overal in de Europese Unie je favoriete tv-programma’s kijken. Zelfs als ze al uitgezonden zijn. Onlangs is de app van top tot teen vernieuwd zodat je er nóg meer mee kunt. En dat is handig.
Nieuw in de app
Met de app kun je nog steeds ruim vijftig tv-zenders live kijken, maar ook gebruikmaken van andere (nieuwe) mogelijkheden. “Denk bijvoorbeeld aan programma gemist, begin gemist en live televisie opnemen. En dat allemaal direct vanaf je mobiele telefoon.”
Streamen met Chromecast
In de vernieuwde app is de officiële versie van Chromecast geïmplementeerd, die een stuk stabieler en sneller is. “Je kunt nu nog beter vanaf je mobiel of tablet streamen naar je televisie. Ook hebben we alle radiozenders toegevoegd in de app. Hierdoor kun je waar je maar bent genieten van je favoriete radiozender. Daar heb je dus geen aparte apps meer voor nodig. Wel zo handig: alles in één app van DELTA.”
Bron: Delta nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid