Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


SKV introduceert verbeterde pakketten

5 Mei '19 SKV heeft haar huidige aanbod verbeterd! Snelheden zijn nu mogelijk tot wel 750 Mbps download en 750 Mbps upload!
SKV GO – tv kijken onderweg
De SKV GO app voor tablet en telefoon met daarin de Interactieve functies zoals begin gemist, opnemen en programma’s terugkijken is in de meeste pakketten nu beschikbaar! Neem SKV GO mee op vakantie en kijk live TV in de hele EU of kijk je favoriete programma´s op het moment dat jou het past!
FOX Sports Eredivisie
Kijk je TV via SKV, en kies je voor een pakket met een internetsnelheid van 750 Mbps, dan krijgt je nu gratis FOX Sports Eredivisie erbij!
Bron: SKV nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid