Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Ziggo verhoogt vanaf 1 juli prijzen van abonnementen met ongeveer 2,50 euro

8 Mei '19 Ziggo verhoogt per 1 juli de prijzen van zijn internetabonnementen en alles-in-éénpakketten. Het gaat veelal om verhogingen van ongeveer 2,50 euro per maand. Volgens Ziggo is dat nodig vanwege investeringen.
Ziggo heeft meerdere pagina's online gezet waarin de verschillende prijsverhogingen zijn weergegeven. Verreweg de meeste pakketten en abonnementen worden rond de 2,50 euro per maand duurder. In het geval van het Internet Complete-pakket is de maandelijkse verhoging bijna 3 euro.
Ook gaan de abonnementskosten voor vast bellen in sommige gevallen omhoog, wat het geval is bij Volop Bellen. Daar komt er een euro per maand bij; deze kosten komen bovenop de prijs van Vast Bellen of een Alles-in-éénpakket. Voor zover bekend gaan de internetsnelheden niet omhoog en verandert het aanbod dus niet; het lijkt alleen om een prijsverhoging te gaan. In april voerde Ziggo wel een snelheidsverhoging door.
Bron en lees verder: Tweakers.net nieuws

 (1)Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid