Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


VodafoneZiggo is blij met het verbod op misleidende radiocampagne T-Mobile

21 Mei '19 VodafoneZiggo is verheugd dat de rechter de misleidende radiocampagne van T-Mobile verbiedt.
De exacte overwegingen van de rechter worden op een later moment bekendgemaakt, maar vast staat dat deze radiocampagne verboden is. VodafoneZiggo is op zich geen tegenstander van vergelijkende reclame, zolang het maar eerlijk is en de klant goed ge´nformeerd wordt. Deze uitspraak volgt op het kort geding dat VodafoneZiggo had aangespannen tegen T-Mobile vanwege een misleidende reclamecampagne. T-Mobile suggereerde in haar campagne Beterstapjeoverweken dat zij geen prijsverhoging doorvoeren. Terwijl er in januari wel degelijk een prijsverhoging is gedaan door T-Mobile op basis van de inflatiecorrectie (verhoging tot 1,15 euro per maand). VodafoneZiggo heeft T-Mobile benaderd en gevraagd de campagne stop te zetten of te wijzigen. T-Mobile is daar niet op ingegaan. VodafoneZiggo heeft daarna de zaak voorgelegd aan de voorzieningenrechter.
Bron: Vodafoneziggo nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid