Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Ook Delta voert per 1 juli tariefswijzigingen door voor internet, tv en telefonie

23 Mei '19 Vanaf 1 juli voert Delta een tariefaanpassing door voor internet, tv en bellen.
Op de meest gekozen pakketten stijgt het tarief met EUR 2,50. Deze wijziging is volgens Delta gebaseerd op marktontwikkelingen en wordt gedreven door onder meer inflatie, kosten voor investeringen in het netwerk en de tarieven van tv-zenders.
Delta verhoogt per 1 juli de tarieven voor televisie, televisie en internet en alles in één met bedragen tussen de EUR 1,50 en EUR 3,00 per maand. De belbundels voor vaste telefonie worden in prijs verhoogd met bedragen van EUR 1,00 tot EUR 1,25 per maand. Het starttarief en de beltarieven per minuut voor mobiele telefonie gaan met EUR 0,01 omhoog naar EUR 0,14 cent starttarief en EUR 0,14 cent per minuut. De extra zenderpakketten van Fox worden in prijs verhoogd met EUR 0,05 tot EUR 0,55 per maand.
Bron: Telecompaper nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid