Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


´Nieuwe Ziggo-mediabox is een verademing´

4 Juli '19 Ziggo levert vanaf nu een nieuwe mediabox met allerlei verbeteringen. Zo ondersteunt de mediabox onder andere de 4K-beeldkwaliteit en spraakbediening.
Ziggo introduceerde onlangs de Mediabox Next. Dat was nodig ook, want op het vorige model kwam veel kritiek. Het nieuwe tv-kastje werkt sneller en zuiniger. Zo gaat bijvoorbeeld het bladeren door zenders, de tv-gids en menu's veel soepeler. De nieuwe mediabox is deels ook via gesproken commando's te bedienen. En het is mogelijk om meerdere profielen voor huisgenoten aan te maken.
De Mediabox ondersteunt ook de hogere 4K-beeldkwaliteit, nog niet voor tv-zenders, maar wel voor video's op Netflix en YouTube. Bekijk de videoreview: YouTube review
Bron: Bright.nl tests

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid