Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Telenet rolt gigabit-snelheden uit in Vlaanderen, Brussel

26 Sep. '19 Telenet introduceert internet met snelheden tot 1 GBps. Dat is volgens de Belgische kabelaanbieder het dubbele van wat tot nu toe realiseerbaar was.
De gigabit-snelheden zijn mogelijk door de grootschalige vernieuwing van netwerk van Telenet via het vijf jaar geleden begonnen ‘Grote Netwerf’-programma. Het bedrijf stapt over van Docsis 3.0 op docsis 3.1.
De gigabit-snelheden zijn beschikbaar voor alle drie miljoen woningen en bedrijven in Vlaanderen en Brussel. Volgens Telenet zijn de hogere snelheden hard nodig om tegemoet te komen aan de vraag naar meer capaciteit (op jaarbasis met 60%) en snelheden. Dat is nodig voor toepassingen op gebieden zoals gaming, virtual reality, autonome voertuigen, monitoring van chronische aandoeningen of de bediening van apparatuur op afstand met minimale latency (zoals in chirurgie).
Bron en lees verder: Telecompaper nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid