Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Ziggo verhelpt urenlange storing vaste diensten in vier regio´s

22 Okt. '19 Ziggo heeft maandagavond 21 oktober de storing opgelost die diezelfde dag klanten trof in de regio's rondom Amersfoort, Breda, Den Haag en Eindhoven.
Er kwamen veel klachten binnen op social media.
De oorzaak van de storing was gisteren nog onduidelijk. In de vier regio's konden Ziggo-klanten urenlang geen vast internet en telefonie gebruiken. Mobiel internet en mobiele telefonie (van Ziggo-onderdeel Vodafone) werkten nog wel.
Afgelopen augustus werden Ziggo-klanten in de regio Alkmaar getroffen door een storing als gevolg van een kabelbreuk. Naar verluidt zouden klanten in de Noord-Hollandse gemeenten Driehuizen, De Woude en Zuidschermer daardoor een week lang geen vaste diensten van de operator hebben kunnen gebruiken.
Bron: Telecompaper nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid