Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Disney Plus app onderweg naar Ziggo en KPN-boxen

10 Nov. '19 Disney Plus-gebruikers die een abonnement bij Ziggo of KPN hebben kunnen uitkijken naar de Disney Plus app op de beschikbare mediaboxen.
Volgens Disney is het belangrijk dat de app ook beschikbaar komt op de provider-boxen van televisieaanbieders. “Het is belangrijk omdat het natuurlijk een hele brede markt is. De meeste mensen hebben op dit moment een set topbox thuis van alle tv-providers”, aldus het mediabedrijf in een reactie.
Volgens de klantenservice van zowel Ziggo als KPN is er veel vraag naar de Disney Plus app. Beiden televisieaanbieders bieden ook de applicatie van concurrent Netflix aan.
Wanneer de app precies beschikbaar komt is onduidelijk. Het proces is in ontwikkeling en wordt volgens Disney ‘zo snel mogelijk’ uitgerold.
Disney Plus wordt aanstaande dinsdag 12 november officieel gelanceerd in Nederland.
Bron: Disneyplusser nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid