Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Miljoenenboetes voor KPN, Tele2, T-Mobile en Vodafone voor website-aanbod

30 Dec. '19 ACM heeft KPN, Tele2, T-Mobile en Vodafone boetes opgelegd van in totaal EUR 13,2 miljoen voor de onjuiste en onvolledige informatie over hun aanbod op hun websites voor consumenten.
Omdat de boeteregels enkele jaren geleden zijn aangepast, zijn de boetes bovendien hoger dan voorheen voor soortgelijke zaken werden opgelegd, zo geeft ACM aan. T-Mobile, inclusief Tele2, krijgt een totale boete van ruim EUR 6,6 miljoen. De verkoop van telefoonabonnementen gebeurt onder meer via de website. Consumenten moeten daar juiste en volledige informatie vinden over het aanbod. Dan kunnen consumenten goed vergelijken en kiezen wat voor hen het beste abonnement is. De vier aanbieders van mobiele abonnementen voldeden niet aan deze verplichting.
Alle aanbieders hebben bezwaar ingesteld bij de ACM tegen de opgelegde boetes.
Bron: Telecompaper Nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid