Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Caiway verhoogt tarieven per 1 maart

16 Jan. '20 Caiway heeft als één van de eerste internetproviders zijn nieuwe tarieven voor 2020 bekend gemaakt.
De tarieven gaan in per 1 maart 2020. De tarieven stijgen met EUR 1,50 tot EUR 2,00 per maand, afhankelijk van het pakket dat klanten afnemen. Vorig jaar verhoogde Caiway zijn tarieven ook al en behoorde toen bij de drie internetproviders waarbij de prijsverhogingen het grootste waren.
De triple-play pakketten Gewoon Voordelig, Gewoon Slim en Gewoon Snel stijgen in prijs met EUR 1,50. Daarmee rekent per 1 maart voor het Gewoon Voordelig pakket EUR 53,50 per maand, het Gewoon Slim abonnement EUR 65,50 per maand en het Gewoon Snel abonnement EUR 77,50 per maand.
Verder verhoogt Caiway de prijs van het Internet Only abonnement met een snelheid van 150 Mbps met EUR 2,00 naar EUR 41,95 per maand.
De dual-play pakketten, het portfolio aan buitengewoon abonnementen (triple-play) en het internet only abonnement met een snelheid van 450 Mbps blijven ongewijzigd in prijs.
Bron: Teelcompaper nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid