Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


F1 TV Pro-abonnement gratis beschikbaar

4 Feb. '20 Voor Ziggo-klanten met een Ziggo Sport Totaal-pakket 4 februari 2020
Tijdens het vorige race seizoen is F1 TV Pro gelanceerd in Nederland. Een online streaming dienst waarmee Formule 1-fans via de website of de app toegang hebben tot alle F1-races met Nederlandse commentaar, verzorgd door Ziggo Sport; 20 zelf te kiezen on board camera’s; boardradio’s en een historisch F1-archief. Naast Formule 1 kijken fans ook naar Formule 2, Formule 3 en Porsche Supercup.
Gratis voor Ziggo klanten met Ziggo Sport Totaal
Dit seizoen krijgen Ziggo-klanten met een Ziggo Sport Totaal-pakket het abonnement op F1 TV Pro gratis. Ziggo Sport Totaal-klanten bij andere providers kunnen het abonnement tegen betaling afnemen bij F1 (€ 64,99 per jaar of € 7,99 per maand). Naast het kijken van Formule 1 op kanaal 14 geeft F1 TV Pro nog meer beleving op het tweede scherm.
Ziggo-klanten met een Ziggo Sport Totaal-abonnement worden vanaf vandaag geďnformeerd. Extra features zoals on board camera’s zijn vanaf nu exclusief te zien met F1 TV Pro. Om gebruik te maken van het gratis F1 TV Pro-abonnement, moeten klanten dit abonnement activeren via deze link.
Door het abonnement op F1 TV Pro nu al te activeren, kijken klanten gratis naar o.a. exclusieve live-beelden van de testdagen in Barcelona die op 19 februari starten.
Bron: VodafoneZiggo nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid