Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


VodafoneZiggo boekt goede resultaten in 2019

14 Feb. '20 De totale omzet van VodafoneZiggo is in 2019 met 1% gestegen in vergelijking met 2018. De stijgende omzet is de laatste drie kwartalen te zien geweest.
Deze groei wordt naast een aanwezige stabiele omzetgroei in de vaste markt voor tv, internet en telefonie ook gedreven door betere verkoop van mobiele telefoons.
Ondanks de sterke concurrentie realiseert VodafoneZiggo ook dit jaar commerciële groei: + 269.000 mobiele (postpaid) klanten, + 45.000 vaste internetklanten. De groei zien we al 11 kwartalen op een rij.
Het bedrijf ziet dat onze geconvergeerde (Non-Stop-Gratis-Extra’s) diensten nog steeds naar grote tevredenheid worden afgenomen door de klanten. Bijna 75% van de mobiele klanten en 40% van de vaste klanten nemen producten af van zowel Vodafone als Ziggo. In aantallen zijn er dit jaar 541.000 mobiele klanten en 286.000 vaste klanten bijgekomen die een gecombineerd product afnemen. In totaal zijn dat 2 miljoen mobiele klanten in ruim 1,3 miljoen huishoudens.
Blijvende groei van de operationele winst (OCF of Operating Cash Flow), dit jaar met 4% ten opzichte van 2018.
Bron: Vodafoneziggo nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid