Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Oudste Nederlandse techsite Webwereld stopt ermee

19 Feb. '20 Een van de oudste nieuwssites van Nederland gaat verdwijnen. De redactie van Webwereld is een maand geleden al naar huis gestuurd door uitgever IDG. De site met ict-nieuws bestond sinds november 1995.
Dat bevestigt uitgever IDG Nederland na berichtgeving van Bright. Op 1 maart stopt de site definitief en alleen zustersites Computerworld en CIO blijven operationeel. De uitgever wijt deze keuze aan een koerswijziging. Na een reorganisatie bij de uitgever is de redactie van Webwereld op straat komen te staan, vertellen bronnen. De site werd tot begin dit jaar gevuld door een vierkoppig team, onder leiding van hoofdredacteur Sander van der Meijs.
Bron en lees verder: Bright nieuws
Reactie van COAX NL.: Wij hebben goede herinneringen aan Webwereld. DE redactie heeft in het verleden vaak COAX NL gesteund met haar actie tegen de toenmalige Kabelproviders zoals UPC, Caiway, Casema en Multicable.

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid