Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


19 procent Nederlanders overweegt opzeggen tv-abonnement

10 Mrt. '20 19 procent van de Nederlanders verwacht dat ze in de komende jaren hun traditionele tv-abonnement opzeggen.
10 procent hiervan denkt dit binnen twee jaar te doen. Zij denken dat het bestaande abonnement vervangen kan worden door al dan niet betaalde over-the-top (OTT)-diensten die zij via internet kunnen gebruiken. Dat blijkt uit onderzoek van Telecompaper in januari 2020.
Het aantal Nederlanders dat niet van plan is om het huidige abonnement via hun tv-provider op te zeggen, is het afgelopen jaar licht gedaald: van 65 procent in januari 2019 naar naar 60 procent afgelopen januari. Het merendeel van deze groep stelt dat ze graag live tv willen blijven kijken, zoals naar het nieuws en sportwedstrijden. Het gebrek aan eenvoudige mogelijkheden om live via internet zenders en programma’s te bekijken, draagt mogelijk bij aan de weerstand om het traditionele abonnement op te zeggen.
Bron en lees verder: Telecompaper nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid