Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


VodafoneZiggo breekt onderhandelingen met dienstenaanbieders op kabel af

20 Mrt. '20 VodafoneZiggo heeft partijen met interesse voor toegang tot de kabel laten weten dat de lopende onderhandelingen worden gestopt.
Dat is het gevolg van de rechterlijke uitspraak van afgelopen dinsdag, waardoor KPN en VodafoneZiggo hun netwerken niet hoeven te openen voor derden.
VodafoneZiggo heeft de verschillende betrokken partijen laten weten dat er door de uitspraak van het College van Beroep voor het bedrijfsleven geen verplichting meer is om kabeltoegang aan derde partijen aan te bieden. Tweakers heeft de communicatie hierover ingezien. Dit betekent concreet dat het referentieaanbod, op basis waarvan partijen al dan niet diensten konden aanbieden over het netwerk van VodafoneZiggo, direct wordt ingetrokken. Het bedrijf stopt ook de lopende onderhandelingen hierover. Er waren naar verluidt zo'n achttien partijen die in meer of mindere mate interesse hadden om gebruik te maken van het netwerk van VodafoneZiggo.
Tweakers heeft over deze zaak en de gevolgen een achtergrondstuk geschreven.
Bron: Tweakers.net nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid