Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Cabaret en IedereenLive op Ziggo TV

3 April '20 Cabaret
Tot 13 april vertoont Ziggo cabaretshows van onder andere
Brigitte Kaandorp, Howard Komproe en Guido Wijers op Ziggo TV. Elke zaterdag en zondag zijn er om 21.00 uur cabaretshows te zien op Ziggo TV (kanaal 13).
Klik hier voor het : Overzicht.
IedereenLive
Vanaf vandaag is IedereenLive op Ziggo TV te zien. Beau van Erven Dorens en Diederik Ebbinge en anderen presenteren dagelijks vanuit hun huis de talkshow IedereenLive. Een show waarin iedere Nederlander met een verhaal te gast kan zijn via videocall. Het programma is er voor Nederlanders die steun zoeken, troost bieden, inspiratie zoeken, advies geven, ervaringen willen delen of gewoon een luisterend oor zoeken. IedereenLive is dagelijks op Ziggo TV (kanaal 13) en Facebook te zien via live streams van 14.00 tot 17.00 uur.
Bron: Vodafoneziggo nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid