Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Nederlandse multiplay markt groeit naar 7 miljoen huishoudens in 2019

30 April '20 De grootste aanbieder van multiplay is VodafoneZiggo met bijna 48 procent van de huishoudens en 48,5 procent van de totale marktomzet. KPN volgt als nummer twee met 37 procent van de aantallen en bijna 40 procent van de omzet. T-Mobile is op grote afstand nummer drie.
De meeste huishoudens, bijna 49 procent, nemen triple-play diensten af waarbij de samenstelling gestaag verandert van de traditionele combinatie breedband, vaste telefonie en televisie naar breedband, televisie en mobiel, gevolgd door quad-play met 28 procent en dual-play met 23 procent. Bij de laatste categorie is de combinatie van breedband en televisie het grootst en verandert de samenstelling van breedband en vaste telefonie ook wel naar breedband en mobiel. Bij de omzet heeft quad-play met 38 procent een groter marktaandeel. Dit gaat vooral ten koste van dual-play dat goed is voor 16 procent van de omzet. Triple play is hier ook nog steeds het grootste segment met 46 procent.
Bron: Telcompaper nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid