Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


´Kans Fox Sports bij Ziggo op zwart groter dan negentig procent´

23 Mei '20 Donkere wolken dreigen boven FOX Sports. De kans is erg groot dat Ziggo stopt met doorgifte van de betaalzender.
VodafoneZiggo en Eredivisie Media & Marketing (Disney) onderhandelen al enige tijd over een nieuwe distributieovereenkomst voor FOX Sports. De huidige overeenkomst loopt op 31 juli af en is gebaseerd op een zogenaamd revenue share model (RSM). Dit wil zeggen dat VodafoneZiggo en EMM de inkomsten die worden gegenereerd uit de verkoop van abonnementen delen middels een vooraf overeengekomen verdeelsleutel. Met andere woorden: VodafoneZiggo verdient een bepaald percentage van elk verkocht FOX Sports-abonnement. EMM wil bij een nieuwe distributieovereenkomst naar een ander verdienmodel overstappen. VodafoneZiggo moet voor elke abonnee die van het Ziggo-netwerk gebruik maakt maandelijks een bedrag voor de doorgifte van de Eredivisie-kanalen van de betaalzender aan EMM afdragen. Dit ongeacht de abonnee wel of geen interesse in FOX Sports heeft of een abonnement voor de betaalzender koopt. VodafoneZiggo is niet de eerste aanbieder die dit verdienmodel krijgt aangeboden. Alle nieuwe overeenkomsten vanaf 2016 – onder meer met KPN, Canal Digitaal (M7 Group) en T-Mobile – zijn op dit verdienmodel gestoeld.
Bron en lees verder: TotaalTV nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid