Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Geen "Eredivisiebelasting" bij Ziggo !

28 Juli '20 Ziggo en FOX Sports verlengen samenwerking.
Ziggo en FOX Sports verlengen per 1 augustus de samenwerking. Dit houdt in dat klanten van Ziggo gewoon live Eredivisie wedstrijden kunnen blijven kijken als de Nederlandse competities beginnen. Omdat door de coronamaatregelen de stadions op dit moment nog niet volledig toegankelijk zijn, stelt Ziggo tot eind 2020 FOX Sports 1 gratis beschikbaar voor Ziggo-klanten*.
Ziggo levert content aan bijna vier miljoen huishoudens oftewel zon 8 miljoen Nederlanders. Een unieke positie die mede mogelijk wordt gemaakt door slim samen te werken met de content-aanbieders. Ook FOX Sports is een belangrijk onderdeel van het contentaanbod. Ziggo en FOX Sports hebben een nieuwe overeenkomst gesloten waardoor de klanten van Ziggo live Eredivisie wedstrijden kunnen blijven kijken als de Nederlandse competities beginnen.
Tijdelijk Fox Sports 1 gratis
Omdat de stadions vanwege Corona nog niet volledig toegankelijk zijn voor het publiek, zal tot het einde van dit jaar FOX Sports 1 gratis beschikbaar zijn voor Ziggo-klanten. "Hiermee willen we de clubs en de fans tegemoetkomen en er zo voor zorgen dat iedereen kan meegenieten van de Nederlandse competities wanneer deze starten", aldus Marcel de Groot, directeur consumentenmarkt van VodafoneZiggo.​​
Aanvullend abonnement met alle kanalen Klanten die alle FOX Sports kanalen willen ontvangen, kunnen daar net als vroeger naar eigen wens een aanvullend abonnement voor afsluiten. Klanten die geen FOX Sports in hun pakket kiezen, zullen hier dus niet voor betalen. "Ons belangrijkste uitgangspunt is altijd onze klant en we zijn verheugd dat we tot een passende overeenkomst zijn gekomen", aldus De Groot.
*Alle klanten met minimaal een TV Start of TV Standard abonnement zullen FOX Sports 1 kunnen ontvangen. Dit is bijna 90% van alle Ziggo-klanten. Klanten met een Kabel TV abonnement kunnen FOX Sports 1 niet ontvangen.
Bron: VodafoneZiggo nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid