Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


FinanciŽle impact corona dit kwartaal voor VodafoneZiggo beperkt

4 Aug. '20 Het tweede kwartaal van dit jaar was voor de samenleving als geheel, en daarmee ook voor onze organisatie, een uitdagende periode als gevolg van de corona situatie.
We ondervonden zowel economisch als sociaal het belang van stabiele digitale netwerken.
We blijven fors investeren in GigaNet, het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo, en in een steeds verbeterde dienstverlening aan onze klanten. In het eerste half jaar hebben we bijna 22% van onze omzet terug geÔnvesteerd in onze netwerk infrastructuur.
VodafoneZiggo was de eerste provider die landelijk 5G op het mobiele netwerk heeft uitgerold en verwierf recentelijk nieuwe frequenties om de samenleving op lange termijn van nog sneller, stabieler en veiliger internet te kunnen voorzien.
De financiŽle impact van de coronasituatie op onze resultaten merken we wel (vooral roaming), maar toch is voor het vijfde achtereenvolgende kwartaal de omzet gestegen, nu met 2% in vergelijking met Q2 2019.
Bron en lees verder: Vodafoneziggo nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid