Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Ziggo herstart operatie volledig digitaliseren televisiesignaal

11 Aug. '20 Ziggo herstart operatie volledig digitaliseren televisiesignaal.
Deze twee regio's maken in de nacht van maandag 28 september op dinsdag 29 september a.s. de overstap van analoge naar volledig digitale kabeltelevisie. Ziggo startte in maart 2018 haar ''Schakelmee'' campagne met het omschakelen van analoge naar volledig digitale kabeltelevisie.
De analoge afschakeling vond ook al plaats in de regio's Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen, Eindhoven, Flevoland, Gelderland, Nijmegen, Tiel-Ermelo, Leeuwarden, Drachten- Heerenveen, Noord-Holland, Zuid-Limburg. Vanwege de Corona-maatregelen is het afschakelen van het analoge televisiesignaal in de regio Tilburg op dinsdag 21 april j.l. komen te vervallen. De nieuwe datum van het afschakelen van het analoge televisiesignaal is dinsdag 15 september a.s.
Bron en lees verder: Vodafoneziggo nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid