Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Resultaat derde kwartaal VodafoneZiggo in lijn met vorige kwartalen

5 Nov. '20 Zeker nu de corona situatie langer gaat duren, voelt VodafoneZiggo nadrukkelijk een verantwoordelijkheid: Nederland verbonden houden met een veilig en stabiel netwerk.
Noodzakelijk daarvoor is fors te blijven investeren in het GigaNet, het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo, en in klanten. Dit kwartaal is opnieuw circa 20% van onze omzet terug geļnvesteerd in de vitale netwerk infrastructuur.
Dat geldt zowel voor het mobiele als voor het vaste netwerk. Tijdens de multibandveiling heeft Vodafone nieuw spectrum verkregen en kan hiermee 5G op al zijn frequenties gaan uitbouwen. Daarmee was het eerste met landelijke 5G dekking.
Sinds dit kwartaal biedt Ziggo 1 Gbps snelheid in Amsterdam en Rotterdam aan en is de uitrol van gigabit-internet landelijk voortgezet met nu 2m huishoudens groeiende naar 3m aan het einde van dit jaar. Zonder dat de straten open hoeven, ontvangen klanten snelheden waarmee het hele gezin tegelijk online kan vergaderen, tentamen maken, gamen en series kijken.
Ook werd Smart WiFi geļntroduceerd om de verbinding in huis nog verder te verbeteren. In dit derde kwartaal is de totale omzet (2%), de operationele winst (6%) en het aantal mobiele klanten (76.000) gestegen. Deze groei is in lijn met de vorige kwartalen en komt voort uit de hogere omzet gecombineerd met voortdurende kosten focus.
Ook ervaren steeds meer klanten de voordelen van de combinatie van mobiel en vast. In het derde kwartaal zijn 20.000 nieuwe ‘geconvergeerde’ huishoudens toegevoegd. Dat zijn klanten die naast Ziggo ook een Vodafone product in huis hebben.
Bron en lees verder: Vodafoneziggo nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid