Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


´Ziggo klantenonderzoek 2021´, is deze mail van oplichters?

9 Dec. '20 Rader krijgt veel meldingen over een mail uit naam van telecomprovider Ziggo. Om in aanmerking te komen voor fantastische prijzen, moet je even 30 seconden nemen om een korte vragenlijst in te vullen.
Is deze mail van Ziggo? Of zit er toch iets anders achter: creditcardfraude, om eens iets te noemen? Daar kunnen we in dit geval kort over zijn: de mail is absoluut niet van Ziggo. Maar wat is er dan wel aan de hand? De afzender van de mail heeft als naam weliswaar Ziggo.nl, maar het mailadres is een compleet willekeurig samenraapsel van letters en cijfers. Volg je de link uit de mail, dan beland je op het domein 8gooffers.com. En laten we even heel eerlijk zijn: dat is natuurlijk geen domeinnaam die een duizelingwekkende mate van vertrouwen inboezemt.
Bron en lees verder: Opgelicht Avro/Tros

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid