Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid  

  Voorpagina
  Column
  Voor de pers
  Schrijf ons
  Voor onze leden
  Vereniging
  Lid worden van COAX
  Redactie
COAX Nederland
Kan.v. Osstraat 16
6525 TX Nijmegen


 
  Reageer op nieuwsartikel


Sterke resultaten 2020 biedt VodafoneZiggo krachtige positie om te blijven investeren

16 Feb. '21 VodafoneZiggo heeft vandaag de Q4 en de jaarcijfers van 2020 bekendgemaakt. Resultaten 2020
VodafoneZiggo heeft de synergiedoelstelling van €210 miljoen gerealiseerd, één jaar eerder dan oorspronkelijk gepland. Ook de bedrijfsdoelstellingen zijn behaald. De omzet groeide met 2% ten opzichte van 2019 en het bedrijfsresultaat steeg met 6%. 20% van de omzet werd terug geļnvesteerd in onze netwerkinfrastructuur, producten en dienstverlening. Een recordaantal 273.000 mobiele postpaidklanten en het aantal geconvergeerde klanten bleef stevig groeien met 113.000 nieuwe geconvergeerde huishouden in 2020.
Nederlandse telecommunicatienetwerken behoren tot de top van Europa
De digitale infrastructuur is belangrijk voor het investeringsklimaat in Nederland; van alle landen in Europa heeft Nederland verreweg de beste mobiele netwerken. Ook de vaste netwerken behoren tot de absolute top, zowel wat betreft dekking, snelheid, stabiliteit als veiligheid. Dit blijkt uit data van Umlaut en DESI. Deze sterkte uitgangspositie zal de Nederlandse economie en samenleving helpen om snel te kunnen herstellen van de effecten van de coronapandemie. Naast de blijvende focus op verdere verbeteringen van de netwerken, gaat VodafoneZiggo zich daarom nog meer toespitsen op wat onze technologie de samenleving brengt. Denk daarbij aan IoT toepassingen, zoals slimme dijkbewaking, en de manier waarop technologie bijdraagt aan een inclusieve en duurzame samenleving. Het nastreven van duurzame en maatschappelijke doelen is een geļntegreerd onderdeel van de bedrijfsstrategie van VodafoneZiggo. Om de duurzaamheidsstrategie verder te ondersteunen, zijn in 2020 de eerste Green Bonds geļntroduceerd.
Bron en lees verder: Vodafoneziggo nieuws

Auteur: Hans Ronhaar


 Instructies
Schrijf uw reactie kort en bondig op. Dwaal niet af van het onderwerp van het nieuwsitem.

Wij plaatsen uw reactie direct, maar wij behouden het recht uw reactie te verwijderen, of aan te passen. Bedreigende, beledigende of sexistische reacties worden altijd verwijderd.

De maximum lengte van een reactie is 1600 tekens. Als u reageert komen uw naam, woonplaats en providernaam boven uw reactie te staan. HTML tags zijn niet toegestaan, en worden niet verwerkt. Tekst kan wel vet gemaakt worden door er '[' en ']' om heen te zetten. Ook is het mogelijk om een actieve link op te nemen door deze te beginnen met 'http://'.

Schrijf hieronder uw reactie...Kopieer deze code:     verplicht
Uw naam, of nickname:   verplicht
Uw woonplaats:   verplicht
Uw provider:  
  Voorpagina     Nieuws     Schrijf ons     Word lid